Om prosjektet

Historien om prosjektet begynte for ca. 25 år siden da området ble regulert for første gang. Planleggingen skjøt for alvor fart på begynnelsen 2000-tallet da Arne Næss jr., som den store Hankøentusiasten han var, videreutviklet idéen om sjøhyttene og etablerte samarbeidet mellom dagens utviklere.

Etter mange års saksbehandling foreligger nå alle tillatelser som skal til for å realisere Hankø Sjøhytter, og byggingen er i gang. Eiendommen har vært regulert for utbygging i lang tid, og det er årsaken til at forbudet mot bygging i strandsonen ikke gjelder.

Nå som byggingen er i gang, ser vi frem til ferdigstillelsen av de moderne og brukervennlige hyttene. Vi har lagt stor vekt på at hyttene skal være effektivt utformet, med tre soverom og to bad. Videre får hver hytte unik kontakt med sjøen og stor solrik terrasse. Utenfor terrassen ligger båtplassen, og på fastlandet får hver hytte sin parkeringsplass. Ved bruk av ubehandlet kebonykledning er vi sikret en avdempet og elegant utforming som vil by på minimalt med vedlikehold.

 

 

Hyttene er selveiende eierseksjoner i sameiet Hankø Sjøhytter. Som eier av hytta har du rett til å bruke hytta i tre valgfrie måneder i året. Resten av året leies hyttene ut i fellesdrift, som vil gi eierne leieinntekter. Det blir Hankø Fjordhotell & Spa AS står for utleievirksomheten.

Vår visjon er at Hankø Sjøhytter skal bidra til at Hankø befester sin posisjon som ytre Oslofjords fremste feriedestinasjon, og at du som kjøper gjør en god investering som vil gi mye glede.

Vi håper du i denne salgsoppgaven får gode svar på spørsmålene du måtte ha, og at vi kan ha en hyggelig dialog om kjøp av hytte.

 

Vennlig hilsen Hankø Utvikling AS ved

Henning Forsberg, Rasmus Os, Erik Klaveness og Helge Mørck